CIRKUS IN BEWEGING(B)

Dyne
zondag 16 sep
14u30 + 16u30
30 min
6+
in de O.L.V. Kerk // beperkt aantal plaatsen

In DYNE nemen elf acrobaten het op tegen elkaar, zichzelf en de zwaartekracht. In de zeer diverse groep, heeft elke acrobaat zijn eigen sterktes en zwaktes. Ze vullen elkaar aan en tillen de groep (letterlijk) naar een hoger niveau. Hun rauwe en eerlijke acrobatie kruipt onder je vel, en blijft er een tijdje hangen.

Cirkus In Beweging is een Circus Atelier uit Leuven. In samenwerking met het circusfestival CirkL ging een groep gemotiveerde jonge acrobaten uit Cirkus in Beweging aan de slag met regisseur Hanna Van Mampuys. Het is het resultaat van een kort creatietraject waarbij de nadruk meer ligt op het product en de artistieke ontwikkeling.

Regie/choreografie: Hanna Mampuys  - Op scène: Baraka Ngala, Lena Nackaerts, Silke Rys, Cédric Urbanski, Kabaka Bin Daudi, Isaura Denorre, Xanthe van der Jeught, Jonas Juchtmans, Helena Sirugue, Frauke Govaerts, Sebastian Van Dun, Lieke De Vry. 
 

Eleven acrobats from the circus school in Leuven lift each other up to a higher level. 

Onze acrobates de l’école de cirque à Louvain. Ils se complètent et soulèvent le groupe (littéralement) à un niveau supérieur.

 
 

Een samenwerking met Cirkl (het nieuwe circusfestival van Leuven).